Integrale aanpak in uw bedrijf

U wilt als organisatie zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het terugdringen van langdurig ziekteverzuim veroorzaakt door stressklachten? Voor u bieden wij een integrale aanpak in 5 fasen:

 

De vijf fasen van integrale aanpak


Fase 1

We brengen de huidige situatie in kaart. Waar biedt de Brein Regie Methode oplossingen voor uw organisatie?

Fase 2
Snelle interventie voor het oplossen van de huidige problemen. In deze fase zetten we de Brein Regie Methode in voor medewerkers die reeds zijn uitgevallen of die op korte termijn dreigen uit te vallen.

Fase 3
We leiden interne balanscoaches op die gaan werken met de Brein Regie Methode. De balanscoaches zijn uw eigen medewerkers die na een gedegen opleiding in staat zijn collega’s met stressklachten vroegtijdig te helpen. Resultaat: de geholpen collega’s blijven klachtenvrij en vol energie aan het werk.

Fase 4
Workshops voor leidinggevenden. We trainen hen om snel stressklachten te herkennen en medewerkers preventief door te verwijzen naar een van de balanscoaches.

Fase 5
Blijven monitoren van behaalde resultaten en kwaliteitswaarborg van de balanscoaches middels inter- en supervisie.

 

Uiteraard is hiervoor per organisatie maatwerk vereist. Is dit iets voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

“De sessies van De Breinregisseurs hebben resultaten opgeleverd
die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.