Ynco de Jong:
motiverend spreker.

Ynco de Jong is de oprichter van ‘de Breinregisseur’ en kan als geen ander vertellen hoe stress werkt in het lichaam en het brein. Door dit te combineren met enige humor maakt Ynco van uw event een onvergetelijke gebeurtenis: leerzaam en ontspannend tegelijk.

“Geef Ynco een volle zaal en hij maakt er een feestje van.”

Van 30 tot 1000 mensen is geen probleem voor Ynco. Hij geeft de mensen in de zaal in ieder geval stof tot nadenken. Hoe doet hij dat? Ynco denkt zelf buiten alle kaders, hij kan niet anders. Dat maakt dat hij een boodschap heeft en de wens deze wereld een beetje beter te maken. Zijn levensmotto Dare to Share is niet alleen een motto, het is een levenswijze. Ynco wordt blij van geven en wil deze ‘vaardigheid’ in onze materialistische wereld delen met anderen.

Andere onderwerpen waarover Ynco uw zaal kan inspireren zijn:

  • HIER; Leef uw leven simpel, leef het in het hier en nu.
  • Levenslessen gecombineerd met lol en lichtheid.
  • No Bullshit©.
  • Verbinding tussen 5.000 jaar oosterse wijsheid en westerse wetenschap is wat onze wereld kan gebruiken.
  • Geven en Pay it forward.

Elke vraag uit een organisatie is maatwerk. Ynco is gewend om verschillende doelgroepen te motiveren en te coachen, van commerciële medewerkers tot directieleden of lijnmanagers. Belangrijk is dan ook om de behoeften en de mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen. Hiervoor moet je met elkaar in gesprek. Neem contact op met Ynco en hij staat u graag te woord! Dare to share.

“De sessies van De Breinregisseurs hebben resultaten opgeleverd
die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.