Opleiding in de Brein Regie Methode.

 

De intensieve opleiding in de Brein Regie Methode plaatst uw eigen persoonlijke ontwikkeling centraal en stelt u na afloop in staat om zelfstandig mensen te begeleiden. Na het afronden van de opleiding kunt u de methode gebruiken in uw eigen praktijk, als medewerker in uw (eigen) organisatie of er bestaat de mogelijkheid om (in onderling overleg) samen te werken met De Breinregisseur. Wij zijn nog op zoek naar aspirant Breinregisseurs, met name in het zuiden van het land.

 

Inhoud van onze opleiding

VAN GROEPSBIJEENKOMSTEN TOT DIEPTESESSIES

 

Groepsbijeenkomsten

De opleiding bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten van 4 uur. Tijdens deze bijeenkomsten behandelen we theorie en oefenen we met de gesprekstechniek. De studiebelasting tussen de bijeenkomsten ligt tussen de 5-8 uur per week.

 

Dieptesessies

Om de opleiding met goed gevolg te kunnen afronden, dient u ook zelf dieptesessies te ondergaan. Alleen dan kunt u de Brein Regie Methode het beste inzetten voor uw cliënten. Om de kwaliteit te waarborgen werken we na de opleiding ook met intervisie en supervisie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

“De sessies van De Breinregisseurs hebben resultaten opgeleverd
die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.