Over onze Breinregisseurs.

En dan gaat het niet over wat wij als Breinregisseurs over onszelf te zeggen hebben, maar wat onze klanten vinden. Dat is wat wij het belangrijkste vinden en dat is waar wij het voor doen!

begrepen

“Bij deze wil ik jullie ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die jullie me gegeven hebt. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jou een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

ik kies zelf

“Iedere keer dat ik bij jullie was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

geen spijt

“Of ik interesse had in een coach, die me binnen enkele maanden wel even van mijn burnoutklachten af zou gaan helpen. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb. Binnen enkele maanden heb ik mijn volledige aantal contracturen weer kunnen hervatten.”

resultaat

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

ja zal wel

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ‘ja zal wel’-reacties.”

open en fijn

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. De Breinregisseurs benoemen dingen heel duidelijk en is achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

stralend!

“Mijn perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel beïnvloedden mijn werkzaamheden negatief, zodat ik burnoutklachten kreeg. Door deze samen met Ynco te onderzoeken en op te ruimen heb ik mijn zelfregie hierin weer terug. Ik kan nu omgaan met situaties die mijn perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel op een negatieve manier uitlokten. Mijn vermoeide blik is verdwenen, dit krijg ik ook terug van mijn collega’s. Stralend en ontspannen ga ik verder!”

weet wat ik wil

“Al jaren heb ik regelmatig burnoutachtige klachten. Deed erg mijn best om dit te voorkomen maar het lukte mij niet. De sessies vond ik heftig, maar ik voelde dat er wat met mij gebeurde. Na de vierde sessie had ik het gevoel nu ben ik er. Ik heb energie en heb weer zin in dingen. Sta open voor anderen. Eerst vond ik dat ik alles zelf moest oplossen, maar dat is niet zo, merk ik nu. Ik weet wat ik wil. Bijzonder dat ik jaren met heel veel dingen heb geworsteld en dat die binnen twee maanden zijn opgelost. Heel fijn.”

positief verrast

“Ik zat al zo’n negen maanden thuis met een burnout voordat ging starten bij de Breinregisseur. Eigenlijk had ik niet echt een beeld van wat me te wachten stond. Maar het heeft me positief verrast! De sessie waren heftig maar heel waardevol. Ik leerde patronen herkennen en kwam erachter waar mijn blokkades vandaan kwamen.”

Bent u benieuwd naar wat wij voor u of uw werknemers kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT MET ONS OP ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.