Van hard werken krijg je geen burnout

Van hard werken krijg je geen burnout

Naast CDA-kamerlid Pieter Omtzigt is nu ook Minister Bas van ’t Wout uitgevallen met een burnout. Den Haag krijgt in de media inmiddels al het predicaat burnout fabriek opgeplakt. Maar is dat alleen het gevolg van hoge werkdruk en lange werkweken van politici?

Lees meer
Week van de Werkstress

Week van de Werkstress

Het centrale thema “Blijf in balans!” is ons bij De Breinregisseur op het lijf geschreven! Hoe de dagthema’s Focus, Samenwerking, Ontwikkeling, Grip en Creativiteit zijn verweven in onze organisatie en de Brein Regie Methode lichten we hier per thema toe.

Lees meer
Week van het werkgeluk

Week van het werkgeluk

Het is de week van het werkgeluk! Fantastisch om te zien dat steeds meer werkgevers hiervoor actief stappen zetten en zich bewust worden dat gelukkige medewerkers meer betrokken, productiever, coöperatiever, creatiever en innovatiever zijn. Maar… wat als uw medewerker, ondanks al uw oprechte inspanningen, toch geen werkgeluk ervaart?

Lees meer
Verschuif het paradigma van de burn-out!

Verschuif het paradigma van de burn-out!

De conventionele (psychosomatische) aanpak van burn-out klachten helpt velen, laten we dit voorop stellen. Maar helaas zien wij ook regelmatig dat het niet duurzaam is en niet de daadwerkelijke triggers wegneemt die maar al te vaak aan de burn-out ten grondslag liggen. Daarmee loop je het risico dat een ogenschijnlijk succesvolle behandeling uiteindelijk toch vooral symptoombestrijding bleek te zijn.

Lees meer
De Breinregisseur

De Breinregisseur

Steeds meer werkende professionals lopen vast door een continue hoge werkdruk. Bij de Breinregisseur pakken we burnoutklachten doeltreffend aan met een praktische methode. Niet oeverloos praten, maar zaken opruimen zodat er ruimte ontstaat om zelf weer de regie te nemen.

Lees meer
Website

Website

Vanaf juli 2020 heten wij : De Breinregisseur. En daarmee presenteren wij ook een geheel nieuwe website.

Lees meer