Werkgeluk… de normaalste zaak van de wereld? 

 

Het is de week van het werkgeluk! Fantastisch om te zien dat steeds meer werkgevers hiervoor actief stappen zetten en zich bewust worden dat gelukkige medewerkers meer betrokken, productiever, coöperatiever, creatiever en innovatiever zijn. Ze zijn minder vaak ziek en hebben minder kans op een burnout.

Maar… wat als uw medewerker, ondanks al uw oprechte inspanningen, toch geen werkgeluk ervaart? Bij de Breinregisseur weten wij (als dé specialist in effectieve burnout oplossingen) dat de oorzaak van stress- en burnout gerelateerde klachten op het werk, niet persé op de werkvloer ligt. De trigger voor de stressreactie zou daar wel heel goed te vinden kunnen zijn. Als je die trigger maar vaak en lang genoeg tegenkomt (bijvoorbeeld dagelijks op het werk) kan dat leiden tot een burnout van uw medewerker. En die burnout duurt dan ook nog eens minimaal anderhalf jaar, als we de verhalen moeten geloven.

HET SLECHTE NIEUWS?
Hoeveel werkgeluk u ook in uw organisatie inbrengt en faciliteert, u kunt eigenlijk niets doen aan die trigger. Omdat u en uw medewerker zich helemaal niet bewust zijn van wat die trigger nu precies is. Deze ligt namelijk verborgen in het onderbewuste deel van ons brein en geeft een stressreactie op zintuigelijke waarnemingen en momenten waar we geen controle over hebben.

HET GOEDE NIEUWS!
Door onze Brein Regie Methode toe te passen, kunnen wij uw medewerker helpen deze trigger wél te ontdekken en de bijhorende stressreactie (blokkade) op te ruimen. 

NOG MEER GOED NIEUWS?
Zeker, want die anderhalf jaar voor het oplossen van een burnout? Vergeet die maar. Want bij de Breinregisseur lukt het ons om cliënten in 2 maanden weer terug op de werkvloer te krijgen… om te genieten van het werkgeluk dat u faciliteert!

Meer weten over wat we met onze aanpak voor het ziekteverzuim binnen uw organisatie kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Mail gerust naar info@breinregisseur.nl  of bel ons op 085 – 073 93 99.

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.