LAAT DE BREIN REGIE METHODE VOOR JE WERKEN

Personeel in een burnout?
Kies de kortste route naar de oplossing.

 

Goed en betrokken werkgeverschap is voor jou waarschijnlijk zeer belangrijk. Zeker in tijden waarin het niet makkelijk is om mensen te vinden en voor jouw organisatie te behouden. Als jouw medewerkers je grootste kapitaal zijn, krijg je vroeg of laat wellicht te maken met de kapitaalvernietiging die burnout heet. Of je hebt er al mee te maken gehad. Een medewerker met een burnout of hevige stressklachten.

In Nederland duurt een burnout gemiddeld 290 dagen. Dat is meer dan 9 maanden! Wij begrijpen als geen ander dat jij je medewerkers helemaal niet zo lang kunt missen. Bedrijfsprocessen die vastlopen, verhoogde werkdruk voor andere medewerkers die toch al zo veel op hun bordje hebben, klanten (of patiënten, scholieren) die niet goed geholpen kunnen worden. We hoeven je niet uit te leggen welke enorme gevolgen het wegvallen van jouw grootste kapitaal voor je organisatie heeft. Maar het allerbelangrijkste, je persoonlijke betrokkenheid bij jouw mensen. Je gunt ze het welzijn en werkgeluk waar jij en jouw organisatie voor staan.

En gaat het ook om geld? Natuurlijk ook, als we eerlijk zijn. Snel rekensommetje? Met de wetenschap dat een zieke medewerker in Nederland gemiddeld € 410,- per dag kost (salaris, vervanging, verlies productie of diensten, arbo & verzuim begeleiding) komt dat met een burnout van 290 dagen neer op € 118.000,-. Gemiddeld! Voor wie nog niet overtuigd was, verduidelijkt dat in onze optiek nog meer hoe gigantisch het belang voor de BV Nederland is om de aanpak van burnout anders te gaan benaderen en sneller op te lossen.

 

Waarom zou je als werkgever kiezen voor
de Breinregisseur?

 

Dus, op zoek naar een organisatie die jouw medewerker zo snel mogelijk van burnout of stress gerelateerde klachten verlost. Dat zijn er nogal veel. Hoe onderscheidt de Breinregisseur zich dan van anderen? Eigenlijk best eenvoudig. Door snelle interventie (geen lange wachttijden) en het direct toepassen van onze unieke Brein Regie Methode. We doen niet aan symptoombestrijding, maar lossen daadwerkelijk duurzaam de oorzaak van de klachten op. Daarmee lukt het driekwart van onze cliënten om binnen 2 maanden het werk weer te hervatten. En vrijwel iedereen die bij de Breinregisseur een traject start, is binnen 3 maanden weer aan het werk.

 

Zeer verhelderend om dat snelle rekensommetje nog eens te doen, maar nu met een periode van 2 of 3 maanden in plaats van 9. Een enorme besparing en daling van het langdurig ziekteverzuim in jouw organisatie.

Brein Regie Methode behandelgarantie

We komen je graag toelichting geven op de uitspraken en beweringen die we hier durven doen. Kost je een uurtje van je tijd en een kop koffie, dat wel. En dan leggen we ook aan je uit dat we zoveel vertrouwen in onze aanpak hebben, dat we er zelfs een garantie op durven geven. Een groot aantal organisaties hebben de regie gepakt en dat uurtje en die kop koffie al geïnvesteerd in het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers. Hier vind je er een aantal.

“De sessies van De Breinregisseurs hebben resultaten opgeleverd
die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.