LAAT DE BREIN REGIE METHODE VOOR U WERKEN

Personeel in een burnout?
Kies de kortste route naar resultaat.

Goed werkgeverschap is voor u hoogstwaarschijnlijk net zo belangrijk als voor ons. Als uw mensen uw grootste kapitaal zijn, heeft u toch ook een hekel aan de kapitaalvernietiging die burnout heet? Want daar krijgt u vroeg of laat mee te maken. Of u heeft er al mee te maken gehad: een medewerker met een burnout of ernstige burnoutklachten.

Zoals met alles in zakendoen geldt ook hiervoor: denk in oplossingen voor de burnout. En dat is dan ook precies wat wij doen: door jarenlange studies, kennisopbouw en werkervaring (training en coaching) is de Brein Regie Methode ontwikkeld, uitgerold en effectief bewezen. Kort en krachtig: de aanpak van de Breinregisseur werkt!

Onze 2-maanden herstelgarantie

Waarmee onderscheidt de Breinregisseur zich van anderen? Eenvoudig: ons doel is om binnen twee maanden uw werknemer weer met gezonde energie aan het werk te hebben! En deze herstelgarantie geven we voor elke werknemer die gemotiveerd wil deelnemen aan een traject van de Breinregisseur.

In maximaal 2 maanden van een burnout af!

Onze garantie geldt voor elke werknemer die gemotiveerd wil deelnemen aan een traject van de Breinregisseur.

Waarom zou u als werkgever kiezen
voor de Breinregisseur?

Doordat uw werknemer binnen korte tijd weer aan de slag is, dalen de ziektekosten aanzienlijk. We hebben bij andere opdrachtgevers uitstekende resultaten bereikt. Bekijk gerust onze referenties.

De Breinregisseur werkt confronterend maar met een hart, de Breinregisseur werkt naar een doel en de Breinregisseur werkt met de juiste focus. We doen dat zowel preventief, curatief als wel in nazorg. De Brein Regie Methode is een techniek die na meer dan twintig jaar trainings en coaching ervaring is geïntegreerd tot een zeer krachtige aanpak.

“De sessies van De Breinregisseurs hebben resultaten opgeleverd
die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.