De Breinregisseur helpt je de regie weer te pakken

Gemotiveerd om snel weer aan
het werk te zijn? Dit gaan we doen.

Alleen als u écht wilt, heeft de Brein Regie Methode het gewenste effect. Daarom beginnen we met een gedegen en uitgebreide intake. Na het invullen van ons intakeformulier houden we een telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of de behandeling geschikt is voor u en uw herstel. Wanneer we samen tot de conclusie komen dat de methode inderdaad bij u past, gaan we starten. Instroom is het gehele jaar door mogelijk, zonder wachttijden.

 

“Alles wat helpt is goed, alles wat problemen oplost is beter.”

Eén van onze Breinregisseurs gaat u intensief en persoonlijk begeleiden. Na het doorlopen van de behandeling heeft u weer regie over uw eigen leven en kunt u weer met gezonde energie aan het werk.

 

Wat gaan we doen?

De individuele sessies die u met een Breinregisseur houdt, zijn gericht op het wegnemen van remmingen en blokkades die leiden tot hardnekkige patronen. Deze patronen zijn uiteindelijk de oorzaak van een burnout. Lees hier verder hoe de Brein Regie Methode werkt.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over een traject bij de Breinregisseur kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. We staan u graag te woord. De Breinregisseur werkt alleen in opdracht van bedrijven en organisaties. Wij nemen graag, samen met u, contact op met uw werkgever.

In maximaal 2 maanden van een burnout af!

Onze garantie geldt voor elke werknemer die gemotiveerd wil deelnemen aan een traject van de Breinregisseur.