DE BREINREGISSEUR HELPT JE DE REGIE WEER TERUG TE PAKKEN

Gemotiveerd om snel weer aan het werk te gaan? Dit kunnen we voor je doen.

 

“Belachelijk! Binnen 2 maanden aan het werk vanuit een burnout, alsof zoiets kan? Ik ben toch niet voor de lol ziek geworden? Het zal wel weer om geld gaan, dat ik zo snel mogelijk aan het werk moet.”

Een reactie die wij ontvingen van iemand die verontwaardigd was omdat wij durven beweren dat een burnout echt geen jaar hoeft te duren. En begrijpelijk, want dat is inderdaad nogal een bewering.

Gaat het bij een burnout om geld? Ook, als we eerlijk zijn. Want iemand in een burnout kan niet werken en dat kost voor een werkgever geld. Dat is niet anders dan bij een corona besmetting, een gebroken been of een ziekenhuis opname.

Maar dat is niet het belangrijkste. Bij een burnout gaat het vooral om jouw welzijn. Want inderdaad krijgt niemand voor de lol een burnout. En vooral jouw welzijn is de reden waarom wij beweren dat je vanuit een burnout veel sneller aan het werk kan (niet moet), dan we tot nu toe gebruikelijk vinden in Nederland. Want zeg nou zelf. Als jij de keuze had om een burnout een jaar door te moeten maken… of enkele maanden. Dan hoef je toch niet heel lang over die keuze na te denken?

 

Wat kunnen wij voor je doen?

Ben jij uitgevallen door een burnout? Of ervaar je op dit moment hevige (werk)stress en ben je bang dat je op deze manier binnenkort gaat uitvallen? Wellicht herken je dan het gevoel dat je op dit moment de regie over je werk en je leven kwijt bent geraakt. Wij kunnen je helpen de regie weer terug te pakken! Hoe we dat doen en waarom dat zo snel en effectief kan, lees je hier.

Wij vinden niet dat je sneller aan het werk moet, maar wel dat je sneller weer aan het werk kan. Omdat wij het jou gunnen om zo snel mogelijk uit deze nare situatie te stappen en weer een fijn en prettig leven te leiden, ook op je werk. En we zien dagelijks bij onze cliënten, dat dit echt mogelijk is. Bij meer dan driekwart zelfs binnen 2 maanden!

 

Jouw werkgever informeren?

De Breinregisseur werkt in opdracht van bedrijven en organisaties. Jouw werkgever kan hier meer lezen over hun rol en verantwoordelijkheid bij langdurig ziekteverzuim door stress en burnout en hoe wij daarbij kunnen helpen. Maar neem gerust ook zelf contact met ons op als je graag meer informatie over onze aanpak wilt ontvangen.

In maximaal 2 maanden van een burnout af!

Onze garantie geldt voor elke werknemer die gemotiveerd wil deelnemen aan een traject van de Breinregisseur.

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.