Kampt u momenteel met een burn-out in Amsterdam?

Heeft u momenteel klachten die wijzen op een burn-out? De klachten zijn eenvoudig te herkennen. U bent dan namelijk mentaal, fysiek en emotioneel volledig uitgeput. Dit houdt in dat u zowel op uw werk als in uw privéleven langdurig uitvalt. Een burn-out in Amsterdam heeft dus niet alleen gevolgen voor u, ook voor uw omgeving. Het herstellen na een burn-out kan soms een langdurig proces zijn. U kunt dit ook niet alleen, u heeft hiervoor professionele hulp nodig. Voor een herstel met snelle resultaten, laat u zich het beste behandelen door de Breinregisseur.

In maximaal 2 maanden van een burnout af!

Onze garantie geldt voor elke werknemer die gemotiveerd wil deelnemen aan een traject van de Breinregisseur.

Hoe gaat een burn-out behandeling in Amsterdam bij de Breinregisseur?

Bij de Breinregisseur passen we de zogenaamde Brein Regie Methode toe. Met deze methode gaan we proberen om achter het triggerpunt te komen. Dit is uw inwendige knop die omgezet wordt wanneer u in een situatie terechtkomt met spanning en stress. Als deze knop niet wordt geactiveerd, dan zult u ook geen last hebben van overmatige stress en spanning en zijn bepaalde situaties veel gemakkelijker te benaderen. Onze burn-out behandeling in Amsterdam wijkt daarom af van reguliere behandelingen, waarbij vooral de symptomen worden aangepakt. De Brein Regie Methode is de enige methode waarin een snel herstel van een burn-out mogelijk is door het aanpakken van de bron. In de meeste gevallen durven wij te beloven dat u in maximaal twee maanden van de burn-out af bent.

Laat uw burn-out behandelen in Amsterdam bij de Breinregisseur

Wilt u uw burn-out behandelen in Amsterdam? Neemt u dan contact met de Breinregisseur op. Wij gaan dan een uitgebreide intake met u doen. Hierbij bepalen wij de aard van de klachten en of onze behandelmethode geschikt is voor u. U moet ten eerste zelf gemotiveerd zijn. Vervolgens krijgt u een intensieve behandeling, waarbij wij blokkades wegnemen en u de bron van de burn-out tegenkomt. U zult al snel resultaat merken en veel beter in uw vel zitten.

“De sessies van De Breinregisseurs hebben resultaten opgeleverd
die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.