Hoe kunt u overspannenheid voorkomen?

Merkt u bij uzelf dat u te maken heeft met bepaalde situaties waarin u zich extra gespannen en gestrest voelt? Dit kunnen soms korte momenten zijn, maar wat als dit uw werksituatie is waarin u het grootste gedeelte van de week aanwezig bent? Dan heeft u voortdurende last van spanning en stress. Dit kan er uiteindelijk toe leiden dat u overspannen raakt of zelfs een burn-out oploopt. Laat het niet zover komen, want u kunt overspannenheid voorkomen, door u tijdig te laten behandelen door de Breinregisseur. Samen met ons gaat u aan de slag om de regie terug te nemen, zodat u beter bestand bent tegen spanning en stress.

In maximaal 2 maanden van een burnout af!

Onze garantie geldt voor elke werknemer die gemotiveerd wil deelnemen aan een traject van de Breinregisseur.

Met de Breinregisseur overspannenheid vroegtijdig voorkomen

Hoe gaat u samen met de Breinregisseur overspannenheid vroegtijdig voorkomen? Wij hebben hiervoor een speciale behandeling, die zich richt op de daadwerkelijke bron van overspannenheid. Er zijn bepaalde situaties waarin u zich gespannen voelt. Het is niet altijd zo dat deze situaties de oorzaak van uw overspannenheid zijn. Het is de situatie die bij u iets aan het werk zet. Dit houdt in dat uzelf de bron bent van de overspannenheid. Als u achter deze bron komt, dan is herstel niet zo moeilijk meer. Een eventuele stresssituatie zult u veel beter aankunnen en soms heeft u in het geheel geen last meer van stress. Op tijd erbij zijn, is de beste manier van reageren op overspannenheid. Zo voorkomt u veel ellende in de toekomst.

Hoe kunt u overspannenheid bij werknemers voorkomen?

Maak als werkgever gebruik van de diensten van de Breinregisseur. Zo kunt u overspannenheid bij werknemers voorkomen. Heeft u medewerkers die vaker dan normaal uitvallen of medewerkers die inmiddels al overspannen zijn en richting een burn-out gaan? Deze medewerkers gaan bij ons het traject in om te voorkomen dat ze langdurig uitvallen door een burn-out. Door het vroegtijdige ingrijpen, zullen de medewerkers weer snel beter in hun vel zitten en met meer plezier aan het werk gaan.

“De sessies van De Breinregisseurs hebben resultaten opgeleverd
die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.