Snel een burn-out behandelen is noodzakelijk

Als werkgever zult u ongetwijfeld wel eens in aanraking zijn gekomen met een medewerker die een burn-out heeft opgelopen. Een burn-out is het gevolg van een langdurige periode van stress en spanning, waarna het lichaam ineens stopt. De medewerkers heeft de regie over zijn of haar leven verloren en kan niet meer functioneren. Langdurige uitval is het gevolg. Een langdurige uitval is lastig én kostbaar voor de werkgever, maar ook voor de werknemer en naaste omgeving is een burn-out zeer hinderlijk. De burn-out laten behandelen door een expert is noodzakelijk om weer snel aan het werk te kunnen.

In maximaal 2 maanden van een burnout af!

Onze garantie geldt voor elke werknemer die gemotiveerd wil deelnemen aan een traject van de Breinregisseur.

Een burn-out behandeling door de Breinregisseur

Een reguliere burn-out behandeling bestaat doorgaans uit het proberen te veranderen van denk- en gedragspatronen. Maar dit gaat helemaal niet zomaar. Helemaal niet als niet is vastgesteld wat de daadwerkelijke oorzaak is. De bron vormt namelijk de blokkade om een denk- en gedragsverandering teweeg te brengen. Daarom is een burn-out behandeling door de Breinregisseur wel succesvol. Wij starten juist met het vinden van de bron, de oorzaak van de burn-out. Onze methode bewijst dat als de bron eenmaal gevonden is en daarmee ook de blokkering om een denk- en gedragsverandering te bereiken, een burn-out snel voorbij kan zijn. De medewerker kan volop inzetten op herstel. Gemiddeld kan een medewerker binnen twee maanden weer aan het werk gaan.

Een curatieve of preventieve burn-out behandeling voor werknemers

U doet er als werkgever goed aan om de Breinregisseur in te schakelen voor een burn-out behandeling voor werknemers. Wij geven namelijk een garantie af, dat mits gemotiveerd, de werknemers binnen twee maanden van de burn-out af kan zijn en ook alweer aan het werk kan. Onze behandeling is voor de werkgever positief, omdat er veel ziektekosten worden bespaard en er geen langdurige uitval nodig is. Voor de werknemer is het erg prettig dat een gerichte behandeling naar de bron snel herstel biedt. Ook preventief kunnen wij al ingezet worden om een burn-out bij medewerkers te voorkomen. Neemt u als u vragen heeft over onze behandelmethode, gerust contact met ons op.

“De sessies van De Breinregisseurs hebben resultaten opgeleverd
die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.