Herstel van een burn-out met deskundige burn-out therapie

Hoe stressbestendig u ook bent, iedereen kan een burn-out krijgen. Een burn-out is meestal de uitkomst na een lange periode waarin u onder hoge spanning en stress staat. Op een gegeven moment is het teveel en verliest u de regie over uw leven. Als dit momenteel voor u een feit is, dan heeft u deskundige hulp nodig. Als u een burn-out heeft, dan bent u al over uw grenzen heen en dit kunt u dan niet in uw eentje oplossen. Kies voor een burn-out therapie die ook daadwerkelijk effectief is en waarbij een snel en definitief herstel gegarandeerd is.

In maximaal 2 maanden van een burnout af!

Onze garantie geldt voor elke werknemer die gemotiveerd wil deelnemen aan een traject van de Breinregisseur.

Therapie voor een burn-out bij de Breinregisseur

Met de Breinregisseur heeft u een behandelaar gevonden die u daadwerkelijk van uw burn-out kan afhelpen. Dit doen we door onze inmiddels beproefde therapie tegen een burn-out, namelijk met de Brein Regie Methode. Om te herstellen van een burn-out, zult u wat dingen in uw leven moeten veranderen. Het meest lastige is uzelf te veranderen. Veel reguliere behandelingen gaan ervan uit, dat herstel van een burn-out wordt bereikt door middel van gedragsverandering. Maar met alleen gedragsverandering bent u er niet. Sterker nog verandering van gedrag wordt erg lastig, als niet de blokkade, dus de daadwerkelijke oorzaak van de burn-out wordt aangepakt. Bij de Brein Regie Methode wordt direct de bron aangepakt. Pas daarna is een gedragsverandering mogelijk. Hierdoor is herstel van een burn-out veel sneller te realiseren.

Organiseer als werkgever burn-out therapie voor uw werknemers

Als werkgever kunt u te maken krijgen met één of meerdere werknemers met een burn-out. Doorgaans vallen medewerkers met een burn-out voor zeer lange tijd uit. Dit heeft gevolgen voor uw organisatie. U kunt geen beroep op hen doen en toch ziekengeld doorbetalen. Tegelijkertijd draagt u ook de kosten voor vervangende krachten. Schakel daarom de Breinregisseur in voor burn-out therapie voor uw medewerkers. Onze behandelmethode heeft inmiddels bewezen, dat uw medewerkers alweer na twee maanden aan het werk kunnen. U bespaart hiermee enorm op de ziektekosten en de betreffende medewerker is blij met een snel herstel.

“De sessies van De Breinregisseurs hebben resultaten opgeleverd
die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.