Ondernemer met een burnout

 

EEN JAAR ERUIT DOOR EEN BURNOUT? DACHT HET NIET!

Wij weten als geen ander dat u als ondernemer het liefst datgene doet waar u de meeste energie van krijgt… ondernemen!
Maar naast ondernemer bent u natuurlijk ook gewoon mens. Iemand die soms ziek kan worden.  Een griepje? Dat kunt u wel opvangen binnen uw bedrijfsvoering. En hoewel wij ondernemers kennen als echte doorzetters, kan het u ook overkomen… langere tijd uitvallen door een burnout.  U moet er niet aan denken? Dat hebben wij gelukkig al voor u gedaan.

Neem de regie terug

 

De gebruikelijke aanpak van (het voorkomen van) een burnout is proberen denk- en gedragspatronen te veranderen. Dat werkt in veel gevallen prima. Maar het resulteert vaak ook in langdurige trajecten van praten en beredeneren, zonder dat de daadwerkelijke oorzaak van de stressklachten wordt weggenomen. Een gemiddelde burnout in Nederland duurt op die manier zomaar langer dan een half jaar! En zo lang niet in staat zijn uw bedrijf te runnen is nu nét waar u als ondernemer niet op zit te wachten.

 

WAT DOEN WIJ ANDERS?

De Brein Regie Methode gaat er van uit dat de blokkade die stress veroorzaakt, op het niveau van het brein zit. Wij passen een specifieke vraagtechniek toe en maken ook gebruik van herbeleving, waarmee we de oorzaak van de stressreactie wegnemen in maximaal 2 uur (maar vaak ook korter) durende dieptesessies. Zo bereiken we het punt waarop de blokkade is ontstaan; een punt van controleverlies in uw verleden, waar een negatieve lichamelijke stressreactie aan vastzit.

Resultaten

 

De Breinregisseur neemt vervolgens die stressreactie weg. Met als winst dat u uw denk- en gedragspatronen veel eenvoudiger en duurzaam kunt veranderen. Maar belangrijker nog… dit bereikt u met onze aanpak veel sneller dan via conventionele methodes!

Voor elk traject vindt altijd een intake plaats. Met deze schriftelijke (vragenlijst) en persoonlijke (telefonische- of fysieke-) intake kunnen wij het traject laten aansluiten bij uw behoeften als ondernemer. Daartoe worden ook concrete doelstellingen vastgelegd. Meer dan 75% van de cliënten die bij ons een traject volgt is binnen 2 maanden duurzaam verlost van stress of burnout klachten. Op basis van onze resultaten bieden wij ook een herstelgarantie, waarbij u (ook na deze 2 maanden) gebruik kunt blijven maken van dieptesessies bij terugkerende stress- en burnoutklachten.

ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSVERZEKERING
Heeft u een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Informeer dan zeker bij uw verzekeraar wat zij hierin voor u kunnen betekenen. Vaak bestaat de mogelijkheid dat de kosten voor een traject voor u worden vergoed. In samenwerking met gerenommeerde arbeidsongeschiktheidsverzekeraars hebben wij zo al veel ondernemers mogen helpen.

“De sessies van De Breinregisseurs hebben resultaten opgeleverd
die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

MEER REFERENTIES ›

Chat openen
Vragen? We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.